Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca gulaszowa na ostro :)
Polecam.
Odsłon: 137
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 146
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17090
Polecam.
Odsłon: 137
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 146
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17090
Składniki
Cebulę i czosnek siekamy. Podsmażamy w garnku na oliwie. Dodajemy mięso pokrojone w kostkę. Smażymy przez chwilę na dużym ogniu. Dodajemy pokrojone w kostkę papryki. Zalewamy bulionem wołowym. Gotujemy pod przykryciem przez około 30 minut. Dodajemy pomidory razem z zalewą i odsączoną fasolę.Przyprawiamy solą, pieprzem, paprykami i tymiankiem. Gotujemy jeszcze przez około 10 minut. Podajemy np. z białym pieczywem