Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wspaniała zupa na zimne dni - niesamowicie rozgrzewa. Ciekawe połączenie różnych smaków - ostrych i słodkich, które sprawią, że wasze zmysły się wyostrzą, a ciało odpręży. Polecam na kolację we dwoje - nic nie podgrzeje tak atmosfery jak pikantna gorąca potrwa.
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17421
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 813
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4520
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17421
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 813
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4520
Składniki
Mięso wraz ze startymi na tarce na grubych oczkach marchewkami, pietruszką i selerem gotujemy w garnku w małej ilości wody, lekko doprawiamy vegetą. Po około 2o minutach mięso powinno być ugotowane.
Gdy mięso się ugotuje dorzucamy kukurydzę, groszek, fasolę (fasolę z zalewą).
Gotujemy około 20 minut co jakiś czas mieszając.
Fix spaghetti rozrabiamy w zimnej wodzie (jak na opakowaniu) i wlewamy do garnka. Gotujemy jeszcze ok. 10 min.
Podawać z gorącymi grzaneczkami posmarowanymi masłem.