Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, mięso w ten sposób pieczone jest soczyste i bardzo aromatyczne.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 80
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 80
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Posiekaną cebulę i czosnek zmiksować z jogurtem oraz przyprawami. Piersi z kurczaka przekroić w poprzek, natrzeć solą, ułożyć w szklanym naczyniu i zalać marynatą jogurtową.
Mięso odstawić do lodówki, najlepiej na całą noc. Następnie wyjąć z marynaty i nie osuszając piec na patelni grillowej po kilka minut z każdej strony, aż do zrumienienia. Smacznego.