Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z kuchni kresowej,którą bardzo lubię.Jest to kuchnia prosta ale tez bardzo smaczna.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 730
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1860
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 730
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1860
Składniki
fasolę namoczyc na noc,następnie u gotować,wystudzić i zemleć
cebulę pokroić drobniutko i lekko podsmażyc na maśle,dodac fasolę,majeranek,doprawić solą i pieprzem i jeszcze chwile posmażyć
z mąki,wody i szczypty soli zrobic ciasto,przygotowac pierogi i ugotować
pierogi świetnie smakują polane masłem ale mozna tez podsmażyć cebulę z boczkiem i polac tym pierożki