Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowane danie może być podane na śniadanie lub jako danie główne.
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach, studzimy i obieramy ze skórki. Ziemniaki i kotlety kroimy na połówki i smażymy na rumiano z każdej strony. W między czasie gotujemy jajka, każde w innej torebce foliowej. Saszetki wkładamy do wrzącej wody i gotujemy 4-5 minut.
Usmażone ziemniaki wykładamy na talerze razem z usmażonymi połówkami kotletów, dodajemy po jednym marynowanym ogórku i po 1 ugotowanym na miękko jajku. Smacznego !!!