Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w wykonaniu danie na obiad.
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 83
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 18442
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 387
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 371
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1269
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 83
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 18442
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 387
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 371
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1269
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki utłuc, i wymieszać z drobno pokrojoną wędliną, jajkiem, mąką, śmietaną, masłem. Następnie dodać pestki dyni wcześniej uprażone na suchej patelni.
Przyprawić do smaku i wyrobić masę. Zwilżonymi dłoniami formować kulki i układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 200 stopni przez 25 minut na złoty kolor. Podawać polane masełkiem z dodatkiem surówek lub sosem.