Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,proste,jarskie,tanie,
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 756
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 164
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 89
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 756
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 164
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 89
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
ugotowac 6 jajek,pieczarki umyc,trzonki odciąc,drobno posiekac,ryż ugotowac,cebulkę drobno pokroic
jajka rozdrobnic,można dodac szczypiorek,wymieszac z surowym jajkiem,doprawic solą i pieprzem,nadziewac pieczarki farszem z jajek,opanierowac w bułce(świeża bułka zmiksowana w blenderze jest najlepsza na panierkę,nie wpija dużo tłuszczu)smażyc na oleju z obu stron
resztki pieczarek usmażyc na oleju z cebulką,dodac ryż i groszek,doprawic,podawac z sałatką z pomidorów lub każdą inną którą się lubi