Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 26-09-2012
Pasta na kanapki z gotowanego kurczaka,orzechów i migdałów pasująca do każdego rodzaju pieczywa
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1192
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 48
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1192
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 48
Składniki
Tartą bułkę zalać śmietanką,dokładnie wymieszać i odstawić na ok 15 min do napęcznienia.Ugotowane mięso z kurczaka pokroić drobno,dodać do niego namoczoną bułkę i oliwę .Wszystko dokładnie zmiksować blenderem,następnie dodać posiekane orzechy i migdały,majonez,doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać łyżką. Przechowywać w lodówce,smacznego:)