Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis przyniósł mój syn ze szkoły gastronomicznej. Na ostatnich warsztatach robili pasty twarogowe. Pomyślałam, że na jutrzejsze śniadanko przyda się jakaś odmiana.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 864
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 12
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 864
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 12
Składniki
Ser rozgnieść widelcem, dodać jaja ugotowane na twardo, paprykę pokrojoną w drobną kostkę, czosnek przeciśnięty przez praskę. Wszystko dokładnie wymieszać, dodać jogurt i majonez. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Pasta bardzo ładnie się prezentuje i smakuje wybornie. Smacznego.