Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu, bardzo smaczna pasta do kanapek. Przepis wymyśliłam sama. Jeśli ktoś, gdzieś, przypisuje sobie autorstwo tej potrawie, to miło mi, że mamy podobny gust :D
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1178
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 130
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1178
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 130
Składniki
Ugotować jaja na twardo.
W miseczce rozgnieść widelcem zielony groszek konserwowy oraz śledzie z puszki (olej z puszki proszę wylać, nie będzie potrzebny).
Cebulę obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Dodać do mieseczki z groszkiem i śledzikami.
Jajka obrać i zetrzeć na drobnej tarce. Wrzucić do miseczki.
Do całości dodać majonez, musztardę, przyprawić. SMACZNEGO!