Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i lekka pasta kanapkowa z awokado i rukoli. Wyśmienicie się komponuje z jajkiem sadzonym lub jajkiem w koszulce.
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 15
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 821
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 76
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 525
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 757
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 15
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 821
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 76
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 525
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 757
Składniki
Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę, za pomocą łyżki wydrążyć środek. Awokado przekładamy do miski, skrapiamy sokiem z cytryny. Za pomocą blendera miksujemy na gładką masę. Do awokado dodajemy drobno posiekaną rukolę. Wszystko razem mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pasta najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem i jajkiem w koszulce lub sadzonym. Smacznego.