Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na trochę innaczej podaną rybę.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Rybę posolić, posypać przyprawą do ryb - na patelnię wlać odrobinę oleju - podsmażyć rybę - usmażoną rybę wyłożyć na talerz.
Pora pokroić w talark i usmażyć na patelni na której smażona była ryba - poddusić - dodać pokrojone w ćwiartki pomidory, doprawić - przykryć i dusić do miękkości.
Gdy pomidory i pory zmiękną włożyć podsmażoną rybę - na którą dać odrobinę śmietany posypać pieprzem- przykryć i dusić.
Przed podaniem posypać sporą ilością koperku.