Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9522
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 232
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 519
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9522
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 232
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 519
Składniki
Capucino rozpuszczamy w przegotowanej szklance wody. Odstawiamy aby wystygło.
Gdy jest już zimne wlewamy do miseczki.Potem dodajemy mleko z puszki i na końcu alkohol. Dobrze mieszamy,przelewamy do butelki i wkładamy do lodówki aby składniki się"przegryzły".