Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z małą ilością tłuszczu, małą ilością węglowodanów (w porównaniu do innych ciast) a dużą ilością białka. I przy okazji smaczne!
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 931
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 52
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 374
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 223
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 931
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 52
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 374
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 223
Składniki
białka z żółtkami miksujemy około 10 minut do uzyskania jednolitej masy
do masy dodajemy cukry i miksujemy moment
dodajemy powoli ser, cały czas miksując, do uzyskania jednolitej masy. na koniec dodajemy bakalie jeżeli się na nie zdecydowliśmy
masę wlewamy do blachy, nasmarowanej odrobina margaryny i z dnem wyłożonym herbatnikami. pieczemy 30 minut w 180st. po czym wyłączamy piekarnik ale nie wyjmujemy z niego ciasta przez następne 30 minut. Smacznego