Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekka wątróbka. Świetnie komponuje się z surówką z marchwi.
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 436
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1573
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1045
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 113
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 93
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 436
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1573
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1045
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 113
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 93
Składniki
Wodę wlać na patelnię, dodać kostkę rosołową i czekać, aż się rozpuści.
W tym czasie wątróbkę obrać z błonki i pokroić na mniejsze kawałki.
Gdy kostka się rozpuści dodać wątróbkę i przykryć. Gotować ok. 10-15 min ( czas zależny od preferowanego poziomu krwistości ) co jakiś czas mieszając.
W międzyczasie pokroić cebulę w drobne talarki. Dodać do wątróbki.
Następnie doprawić solą i pieprzem i gotować jeszcze chwilę, by odparował nadmiar wody. Smacznego :)