Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 96
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 66
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 277
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5431
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 96
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 66
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 277
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5431
Składniki
Masło ucierać mikserem ustawionym na najwyższe obroty około 1/2 minuty. Stopniowo dodawać cukier puder, cukier waniliowy, sól, żółtka. Ucierać tak długo, aż powstanie jednolita masa. Mąkę pszenną przesiać, dodawać po łyżce do ucieranej masy- mikser przestawić na średnie obroty. Ciasto wywałkować na grubość 5 mm i wycinać ciasteczka foremką w kształcie serduszka. Piec na złoty kolor.
SMACZNEGO!!!