Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w internecie. Fajny pomysł na śniadanie, przekąskę lub ciepłą kolację.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Składniki
Chleb tostowy rozwałkowujemy.
Parówki owijamy paskami sera żółtego i układamy na chlebie.
Zwijamy w ruloniki.
Ruloniki obtaczamy w roztrzepanym jajku i w bułce tartej. Kładziemy na rozgrzany olej "łączeniem" na spód. Smażymy na rumiano ze wszystkich stron.