Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle subtelny smak łososia w klasycznych klimatach. Dlaczego na smalcu? Ponieważ niweluje przykry zapach podczas smażenia.
Polecam.
Odsłon: 946
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 167
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 80
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1137
Polecam.
Odsłon: 946
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 167
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 80
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1137
Składniki
Filet z łososia mielimy w maszynce o średnich oczkach. Następnie mieszamy z jajkiem, posiekaną cebulą i bułką tartą (masa ma być zwarta). Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Z przygotowanej masy formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym smalcu. Osączamy z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Podajemy z ulubionymi dodatkami.