Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna kasza z warzywami, która może stanowić dodatek do obiadu lub samodzielną przekąskę. Zdrowa, apetyczna i kolorowa. Polecam!
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 881
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 47
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 343
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 213
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 881
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 47
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 343
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 213
Składniki
Kaszę gotujemy do miękkości, odcedzamy. Wszystkie warzywa kroimy w niewielką kostkę, podsmażamy 10-15 minut na łyżce oliwy. Pod koniec doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy natkę, ugotowaną kaszę i dusimy kilka minut. Na końcu dodajemy parmezan mieszamy i nakładamy do przepłukanych wodą foremek, a następnie wykładamy zgrabne babeczki na talerze.