Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Baaardzo orzeźwiający i... zielony.
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 35
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 46
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 35
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 46
Składniki
Owoce obrać, pokroić na małe kawałki, wrzucić do blendera, dodać listki świeżej mięty, wlać syrop ogórkowo- miętowy. Wszystkie składniki zblendować.
Koktajl przelać do wysokich szklanek, udekorować listkami mięty, schłodzić w lodówce.
Smacznego.