Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pobudzająca wszystkie zmysły niecodzienna aromatyczna przyprawiona szczyptą orientu kawa zrelaksuje i przeniesie cie w inny wymiar przyjemności ...
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1178
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 128
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1178
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 128
Składniki
Ziarna zmielić, świeżo zmieloną kawę przyrządzić w kawiarce gdy będzie już gotowa do kawiarki (na górę tam gdzie mamy kawę ) wsypać pół łyżeczki przyprawy ( ale może być wg upodobania) odczekać chwilę przemieszać i przelewać przez siteczko do filiżanki. dosłodzić wg upodobań najlepiej brązowym cukrem.
Osobą nie lubiącym czarnej kawy proponuję dolać kapkę śmietanki jest równie dobra. Smacznego