Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połącznie gęstego kremu z lekką śmietaną.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8779
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 452
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8779
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 452
Składniki
Margarynę rozpuścic w szklance mleka, zagotowac. Dodac mąkę, mieszac aż ciasto bedzie odstawac od garnka. Wystudzić. Miksując (około 10 min) dodac jajka i sodę. Piec dwa placki w tem 180''C 20-30min. Piekarnik musi byc nagrzany.
Krem przygotowac wg. przepisu na opakowaniu. Smietanę ubic na sztywno z cukrem waniliowym. Na jeden placek nalożyc krem, na to śmietanę, przykryc drugim