Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp w aromatycznej marynacie.
Polecam.
Odsłon: 934
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 163
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 80
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1104
Polecam.
Odsłon: 934
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 163
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 80
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1104
Składniki
Wykonanie: Śliwki namoczyć ,ugotować i przetrzeć. Cytrynę obrać ze skórki i pokroić. Karpia oczyszczonego, pokroić w dzwonki. Następnie natrzeć przyprawami , podsmażyć, zalać winem, skropić cytryną, przecierem śliwkowym razem z kawałkami całych śliwek, chrzanem i natką pietruszki. Całość zapiec w piekarniku w temperaturze 200 stopni około 15 minut.