Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 372
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 129
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 115
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 659
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 372
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 129
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 115
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 659
Składniki
Kapustę odciskamy z soku, grubo siekamy. Zalewamy z powrotem kwasem z kapusty, dolewamy szklankę wody. Dodajemy przyprawy i dusimy na małym ogniu przez 50 min. Cebulę siekamy, szklimy na smalcu, dodajemy mąkę i podsmażamy 3 min. Rozprowadzamy z kilkoma łyżkami wody z duszenia kapusty. Łączymy z całością, chwilę razem dusimy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.