Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka zwykłych, odpowiednio przyciętych składników i możemy łatwo stworzyć na talerzu jedno z ulubionych zwierzątek dzieci. Taka propozycja na wesoły początek dnia ;)
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 886
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 48
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 345
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 215
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 886
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 48
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 345
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 215
Składniki
Pieczywo na głowę i ser żółty wycinamy okrągłą foremką. Resztę wykrawamy mniejszym nożem. Nosek to „piętka” z rzodkiewki. Zęby formujemy nożykiem, docinając kształt z plasterka rzodkiewki. Oczy robimy z sera białego i czarnej oliwki. Ser możemy zastąpić rzodkiewką a oliwkę – ketchupem.