Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 29-04-2014
Propozycja na zdrowe kanapeczki z wędzonym łososiem i zielonymi dodatkami. Kanapki są bardzo aromatyczne z wyraźną nutą smaku słodko - kwaśnego. Moje ulubione! :)
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 241
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 241
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Składniki
Aby kanapeczki zyskały oryginalną pełnię smaku należy przygotować je z zachowaniem poszczególnych kroków. Pieczywo smarujemy serkiem śmietankowym i układamy na nim plasterki świeżego ogórka, który delikatnie oprószamy świeżo zmielonym pieprzem. Następnie na ogórka kładziemy liście szpinaku baby*, które smarujemy słodką musztardą. Na musztardę kładziemy plastry wędzonego łososia. Łososia skrapiamy sokiem wyciśniętym z limonki, posypujemy świeżo zmielonym pieprzem, posiekanym koperkiem i ziarnami słonecznika. * Szpinak można zastąpić ulubionym rodzajem sałaty. Życzę smacznego! :)