Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 72
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 479
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 1162
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 72
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 479
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 1162
Składniki
Kiszoną kapustę drobno pokroić włożyć do dużego gara i zalać wodą,dodać kości i żeberka oraz ziele angielskie z liściem laurowym i gotować aż zmiękną żeberka.Ziemniaki obrać i pokroić na małe kawałki i ugotować. Cebule pokroić i usmażyć z pokrojoną w kostkę kiełbasą,gdy kiełbasa będzie już dobrze zrumieniona to dodać 2 łyżki mąki i wymieszać 2 minutki razem podsmażyć.Miękkie żeberka wyciagnąć i obrać mięso drobno je pokroić i wrzucić do kapusty to samo z kościmi,dodać ugotowane ziemniaki, podsmażoną kiełbaskę wszystko to przyprawić i pogotować razem na małym ogniu przez 5 minut.Życzę smacznego