Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy za oknem słońce i pogoda nie chcę się siedzieć w kuchni, obiad można zawsze zrobić na grillu, leniuchowanie od południa.
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 664
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 664
Składniki
Fileta kroimy na kotlety i ubijamy, obtaczamy w curry i słodkiej papryce. Kładziemy na rozgrzanym grillu razem z ananasem, aż do upieczenia. Mięso polewamy oliwą podczas grillowania by nie zeschło, na końcu posypujemy startym żółtym serem i nakładamy na mięso ananas zdobimy żurawiną do smaku. Do tego wrzucamy do grilla kilka ziemniaków, najlepiej smakują z białym twarogiem z ziołami i rzodkiewką.