Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 97
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 66
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 277
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5433
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 97
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 66
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 277
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5433
Składniki
Kurczaka (poporcjowanego) lub udka umyć, wysuszyć papierowym ręcznikiem. Następnie obsmażyc na patelni. Cebulę pokroić w półtalarki. Część cebuli wyłożyć na dno brytfanki, następnie ułożyć kurczaka i resztę cebuli. Na wierzch wycisnąć przez praskę czosnek. Masło pokroić na kawałki i ułożyc na cebuli. Vegetę rozpuścić w 3/4 szklanki wody i wlać do mięsa. Całość dusić pod przykryciem na małym ogniu około 1 godziny.