Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6052
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6052
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Składniki
Filety płuczemy ,kroimy w większą kostkę i oprószamy solą ,pieprzem ,curry oraz kuminem. Lekko podsmażamy na oliwie z oliwek z posiekanymi szalotkami. Dodajemy pomidory ,czosnek ,bulion i dusimy na wolnym ogniu ,do zredukowania (nie zupełnego) sosu. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem ,w zależności od upodobań można doprawić jeszcze curry i kuminem. Podajemy z kaszą kuskus.