Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak z farszem pieczarkowym podawany z surówkami to smaczne i syte danie główne.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 17
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 79
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 399
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19576
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 17
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 79
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 399
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19576
Składniki
Kurczaka wysmarować przyprawami i posiekaną pietruszką. Odstawić na 2 godziny. Pieczarki pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w kostkę. Przysmażyć na patelni. Lekko posolić.
Do pieczarek i cebuli dodać pokrojony w kostkę ser żółty. Na koniec wbić jajko i dobrze wymieszać.
Farsz włożyć do kurczaka. Włożyć do lekko natłuszczonego naczynia żaroodpornego.
Sczepić kurczaka wykałaczkami.
Piec w temperaturze 180 stopni około 1,5 godziny.