Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na ząb, na kolację lub dla niespodziewanych gości...
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 186
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 62
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 186
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 62
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Jajka gotujemy. Kroimy w ćwiartki, pomidor też w ćwiartki.
Szynkę roimy w drobną kosteczkę lub paseczki, ogórki tak samo, łączymy z majonezem, doprawiamy solą, pieprzem.
Na półmisku układamy jaja, pomidory. Polewamy sosem. Na wierzch posypujemy papryka w proszku, półplasterkami rzodkiewki i szczypiorkiem. ( na kolorowo) :-)
Co do dekoracji potraw.... to niektórzy robią to naprawdę z pomysłem, zaskakująco ładnie :)