Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna odmiana jajecznicy :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
Na patelni rozpuszczamy łyżkę masła.Na masło układamy pokrojony w plaster pomidor i pokrojone papryczki.Pomidor nie powinien być za duży gdyż chcemy aby finalny produkt to była nadal jajecznica ,a nie sałatka jajeczna.Pomidora można obrać ze skórki ale niekoniecznie.Całość lekko podsmażamy.Zbijamy jajka i wymieszane wlewamy na patelnię.Mieszamy wszystko na patelni do uzyskania gęstej masy. Gotowe danie wykładamy na talerz. Smacznego :)