Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste a jakie smaczne - sami zobaczcie
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1076
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1076
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
na tłuszczu (olej lub smalec do wyboru) poddusić pod przykryciem cukinię nieobieraną pokrojoną w półtalarki aż będzie zblanszowana, dodać przyprawy, pomidory pokrojone w drobną kosteczkę, drobno pokrojony szczypiorek, wbić jajka - rozmieszać - ściąć do najbardziej ulubionej miękkości, S M A C Z N E G O ! :o)