Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 206
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 206
Składniki
Jajka myjemy, wylewamy na spodeczek, solimy, pieprzymy na patelnie wlewamy 3 łyżki jogurtu i podgrzewamy, gdy jogurt zaczyna delikatnie bulgotać wlewamy jaka (i szczypiorek).
do przygotowanej jajecznicy dodajemy 3 plasterki twarogu chudego (polecam z OSM w Nowym Sączu według mnie najlepszy http://www.osm.mnet.pl/produkty.php )
Jajka myjemy, wylewamy na spodeczek, solimy, pieprzymy na patelnie wlewamy 3 łyżki jogurtu i podgrzewamy, gdy jogurt zaczyna delikatnie bulgotać wlewamy jaka (i szczypiorek).
do przygotowanej jajecznicy dodajemy 3 plasterki twarogu chudego (polecam z OSM w Nowym Sączu według mnie najlepszy)