Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem z zielonych szparagów z chrupiącym boczkiem jest delikatna i aromat...
Odsłon: 189
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 10488
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 267
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 2722
Zupa krem z zielonych szparagów z chrupiącym boczkiem jest delikatna i aromat...
Odsłon: 189
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 10488
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 267
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 2722
Składniki
Umyte jabłka wydrążyć. W gotowe otwory włożyć marmoladę. Białka i cukier ubić na pianę potem nakładać na każde jabłko. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 100 stopni i piec bez przykrycia ok 30 minut