Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja wykorzystania kurek.
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 35
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 46
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 35
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 46
Składniki
Mięso czyścimy, kroimy na mniejsze kawałki. Posikaną cebulę smażymy na maśle razem z grzybami. Po kilku minutach dodajemy mięso, smażymy razem, cały czas mieszając. Lekko solimy i oprószamy pieprzem. Następnie dodajemy śmietanę, lubczyk i dusimy do momentu aż sos zacznie gęstnieć (nie możemy doprowadzić do wrzenia). Całość do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z kaszą gryczaną.