Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny koktajl z gruszki z dodatkiem cynamonu i imbiru - rozgrzewający, podkręcający metabolizm - doskonały na jesienne drugie śniadanie :)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 495
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 495
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 157
Składniki
Owoce myjemy, obieramy i kroimy na mniejsze kawałki (usuwamy gniazda nasienne z gruszki). Wrzucamy do blendera, dolewamy wodę, sok z cytryny. Imbir obieramy i ścieramy na tarce. Dodajemy do koktajlu razem z cynamonem. Miksujemy i od razu podajemy. Smacznego :) Więcej przepisów na blogu Moje Kuchenne Rewelacje :)