Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i syta zupa na obiad.
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 461
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 180
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 44803
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 133
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 461
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 180
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 44803
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 133
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć i gotować w tej samej wodzie. Następnie dodać pokrojone mięso, listek laurowy, dolać ciepłej wody tyle aby przykryła mięso i dusić na małym ogniu. Cebulę obrać, posiekać i przysmażyć na tłuszczu, dodać do zupy wraz z pokrojonymi w kostkę ziemniakami. Po koniec gotowania dodać pokrojone w kostkę jabłko. Całość przyprawić do smaku, posypać zieleniną i podawać.