Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z kiełbasą smakuje wybornie.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 304
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 107
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 489
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 304
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 107
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 489
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić, wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem, przyprawić pieprzem i zrumienić na smalcu. Zalać rosołem i dusić powoli na małym ogniu około 50 minut. Kiełbasę obrać ze skórki, pokroić w grubsze plastry i dodać do miękkiego mięsa. Następnie zaciągnąć śmietaną i dusić jeszcze około 5 minut i doprawić w razie potrzeby, posypać natką pietruszki.