Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Gruszki obierz,przekrój na ćwiartki,usuń pestki.Każdą ćwiartkę pokrój na plasterki.Przesmaż na maśle z cukrem.Przestudź.
Ser zmiksuj nasadką z nożykami z cukrem,jajkami i mąką kukurydzianą.Dodaj wiórkii kokosowe,wymieszaj.
Foremkę wyłóż papierem do pieczenia nałóż kilka łyżek masy,na niej rozłóż porcję gruszek.Nakładaj na przemian masę i gruszki,aż do wyczerpania składników.Piecz godzinę w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 stopni.Ciasto podawaj lekko ciepłe.