Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, apetycznie wyglada i szybkie do przygotowania
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1007
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1131
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11584
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1007
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1131
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11584
Składniki
Filet z kurczaka przyprawiamy delikatnie "warzywkiem" i szczyptą ostrej papryczki- smażymy ok.20 min. by uzyskał złocisty kolor. Pieczarki podsmażamy ok. 10 min. Usmażone pieczrki nakładamy na filet i posypujemy startym serem. Zapiekamy to wszystko ok 4 min. Danie podajemy z ziemniakami i sałatką.