Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) przepis na 10 słoików 1 L
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 30
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 30
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Składniki
Fasolkę obrać,opłukać, włożyć do garnka i zalać zimną wodą,zagotować. Od momentu wrzenia gotować jeszcze 5 min. Ostudzić tak aby można było wziąć ją do ręki. Ułożyć ciasno w słoikach. Do każdego słoika wsypać łyżeczkę cukru i łyżeczkę soli. Pasteryzować 60 min. Odstawić na 24 h. Ponownie pasteryzować 40 min