Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealny na obiad i imprezy
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
filety z kurczaka pokroic na srednio-cienkie paski.z maki,wody dodajac sol, pieprz i alkohol przygotowujemy ciasto o konsystencji gestej smietany.nastepnie pokrojone filety obtaczamy w pozostalej mace,moczymy w ciescie i wrzucamy na rozgrzany olej.smazymy do momentu az ciasto sie zezloci.w porze obiadowej najlepiej podawac z frytkami i surowka z bialej kapusty;na zakaske:z sosem czosnkowym lub sweet chilli.