Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chleb jest delikatny, smakuje z masłem i można go również użyć do tostera na grzankę.................SMACZNEGO!!!
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 81
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 385
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 371
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1269
Bo geniusz tkwi w prostocie. Pyszny, orzeźwiający i kolorowy deser, który zas...
Odsłon: 132
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 81
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 385
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 371
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1269
Bo geniusz tkwi w prostocie. Pyszny, orzeźwiający i kolorowy deser, który zas...
Odsłon: 132
Składniki
drożdże pokruszone i wszystkie składniki włożyć do misy robota, hakiem wyrabiać z 12 minut dość luźne ciasto, misę przykryć ręcznikiem i zostawić na 1,5 godziny do wyrośnięcia keksówka 24 cm wysmarowana olejem, wyrośnięte ciasto przełożyć do blaszki, wierzch posmarować cieplą wodą i wzdłuż naciąć nożem, zostawić na 30 minut do podrośnięcia
piekarnik nagrzać do 200C, grzanie góra/dół i piec około 45-50 minut, chleb wyjąć z blaszki i studzić na kratce