Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser owocowy gotowy w kilka minut. Mała rzecz, a cieszy podniebienie.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 997
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 997
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Śmietankę z dodatkiem ziaren wanilii ubijamy na sztywną pianę dosładzamy do smaku cukrem pudrem. Mango miksujemy na gładką masę. Maliny miksujemy z dodatkiem miodu i imbiru. W pucharkach, kieliszkach lub słoiczkach układamy warstwę musu z mango, następnie warstwę malinową i na wierzch bitą śmietanę. Wszystkie porcje ozdabiamy malinami i plasterkami karamboli.