Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotować ciasto: 2 szkl.mąki 2 jajka -jedno całe i żółtko 1/2 szkl.cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 125 margaryny do pieczenia jak będzie ciasto za twarde to dodać teochę śmietany do ciasta kruchego można dać różne owoce.I na to posypać kruszonką Kruszonka: trochę cukru trochę margaryny nie dużą iloś mąki piec w tem 180 około 30-40 minut
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 264
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 108
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 264
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 108
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Składniki
ciasto kruche rozrabiamy w misce.Tak mieszamy by złapac jedno litą masę.Po wyrobieniu ciasta nakładamy na blaszke ,ale naj pierw blaszkę wysmarować margaryną i posypać bułką tartą.