Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto czekoladowe z nutką wiśni
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 88
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 233
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5393
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 88
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 233
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5393
Składniki
Wszystkie skladniki dodać do miski i całość miksować na najwyższych obrotach około 5 minut do uzyskania jednoslitej masy. Ciasto przełożyć do blaszki 35x25 wyłożonej papierem do pieczenia, wyłożyć odsączone wiśnie i piec w 190 stopni C przez około 45 minut. Ciasto wyjąć z formy po 10 minutach i ostudzone polać polewą. SMACZNEGO!!!