Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne czekoladowe ciasto z orzechami :)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 158
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1106
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 158
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1106
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180 st. Roztopić czekoladę ciemną z masłem.Resztę składników zmieszać oprócz mlecznej czekolady i orzechów. Kiedy to zmiksujemy to dokładamy do tego roztopione masło z czekoladą. Do takiej masy dodajemy rozdrobnioną czekoladę mleczną oraz orzechy. Całą masę rozlewamy na blaszkę. Piec 25 minut w środkowej części piekarnika. Wyciągnąć, i poczekać aż całkowicie wystygnie. Idealny do kawy.