Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, leciutkie, dietetyczne :)
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 85
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 111
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 107
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 840
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 350
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 85
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 111
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 107
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 840
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 350
Składniki
Ścieramy jabłko na tarce z grubymi oczkami, mieszamy z jajkiem i miksujemy. Dodajemy olej, cynamon i płatki owsiane. Mieszamy i odstawiamy na 20 minut, tak by płatki napęczniały.
Na blaszkę kładziemy porcje ciasta, ustawiamy temperaturę na 170 stopni i pieczemy 10 – 15 minut. Po tym czasie zostawiamy na kratce do ostygnięcia. Smacznego!!!